Posebnosti

DSC04981

“Vitanova” svakom korisniku i njegovom problemu pristupa na poseban i individualan način. U fokusu je korisnik kao pojedinac. Smisao djelovanja Doma su njegove individualne potrebe, stoga je sve podređeno tome. Bez obzira radi li se o zdravstvenom, socijalnom ili nekom drugom segmentu života, svaki korisnik dobit će skrb i njegu prilagođenu upravo njemu. Jedino na taj način može se osigurati zadovoljstvo svakog korisnika Doma, jer svatko od nas, posebno u trećoj životnoj dobi, ima različite životne potrebe.

Dakako, za korisnike je osigurana i ciljana prehrana, koja je prilagođena osobama treće životne dobi i zdravstvenim potrebama svakog pojedinog korisnika.

Standardni dnevni meni sastoji se od najmanje četiri obroka dnevno, s naglaskom na mediteranski način prehrane. Također, ovisno o zdravstvenim potrebama pojedinog korisnika Doma (dijeta za dijabetičare, žučna dijeta, želučana dijeta i slično) ishrana se individualno koncipira. U skladu s tim, moguće je imati do šest obroka dnevno, koje će profesionalni kuhari pripremiti točno prema zahtjevima i propisanoj liječničkoj preporuci u našoj kuhinji koja zadovoljava stroge standarde HACCP-a.

U “Vitanovi” vlada ugodna i topla atmosfera kojoj pridonose osmijeh i ljubaznost kompletnog osoblja. Najzadovoljniji smo kada za naš rad dobijemo predivne riječi zahvale, kako od korisnika tako i od njihovih obitelji.

Galerija fotografija

Drugi o nama

Tražeći dom za našu mamu, obišli smo mnoge domove za starije i nemoćne osobe, ali niti jedan nije bio niti blizu vašem domu po kvaliteti i usluzi. Nastavite tako i dalje...
Ante H.