Oprema

Da bi korisnici na raspologanju imali vrhunsku uslugu, Dom je opremljen najsuvremenijom medicinskom i ostalom opremom. Čistoća prostora, redovita zamjena posteljine i dezinfekcija pomoćnih naprava i instrumenata u vrhu su prioriteta Doma. U posebnim prostorijama smješteni su uređaji za automatsko i zatvoreno pranje noćnih posuda, odnosno njihovo pohranjivanje.

Najsuvremenija medicinska oprema
 
Kabinet za fizikalnu terapiju
 
Dvorana za fitness
  • ORDINACIJE – Korisnici na raspologanju imaju najsuvremenije opremljenu liječničku ordinaciju, EKG najnovije generacije, aspirator, sterilizator, odnosno brojne ostale medicinske uređaje i instrumente.
  • KABINET – Kabinet fizikalne terapije sa uređajima koji omogućavaju kvalitetno provođenje svih načina rehabilitacije.
  • FITNESS DVORANA – Prostor je namijenjen ciljanoj fizičkoj aktivnosti korisnika uz stručni nadzor višeg fizioterapeuta.
  • SPECIJALNE KUPAONICE – Opremljene podiznim hidromasažnim kadama, pokretnim kadama, liftovima za bezopasno i bezbolno prenošenje korisnika, sustav za pranje i dezifenkciju upotrijebljenih uređaja.
  • KUHINJA – Funkcionalnost u skladu sa HACCAP međunarodnim sustavom, najmodernija oprema u skladu s vrhunskim higijenskim standardima.
  • PRAONICE – Moderno opremljene, posebno opremljene za pranje osobnog i posteljnog rublja.
Specijalna kupaonica
 
Kuhinja
 
Praonica

U samom objektu posebno smo ponosni na našu BIBLIOTEKU i DNEVNI BORAVAK u kojoj korisnici provode dosta vremena. Donacije knjiga stižu na našu adresu stalno pa je ponuda knjiga vrlo raznolika. Jedna od najvećih donacija stigla nam je iz izdavačke kuće “Adamić” te se povodom toga posebno zahvaljujemo njihovom direktoru Draganu Ogurliću.

Dnevni boravak - biblioteka

Galerija fotografija

Drugi o nama

Tražeći dom za našu mamu, obišli smo mnoge domove za starije i nemoćne osobe, ali niti jedan nije bio niti blizu vašem domu po kvaliteti i usluzi. Nastavite tako i dalje...
Ante H.