Zajedničke službe

U sklopu Doma djeluju i dodatne službe: služba radne terapije, recepcija, računovodstvo, tehnička služba, odnosno službe uslužnih djelatnosti vezanih uz kuhinju i higijenu. U svim službama zaposleni su djelatnici odgovarajuće profesije, kako bi se u svim segmentima djelovanja Doma osigurala vrhunska i pravovremena usluga.

Kuhinja

Velika pažnja posvećuje se i organizaciji slobodnog vremena naših štićenika. Pod stručnim vodstvom radnog terapeuta ili animatora svakodnevno se održavaju likovne radionice, rekreacijske vježbe, individualne radne terapije, kulturno-umjetničke i druge aktivnosti prema njihovim željama i interesima. Tako smo upravo postavili prvu izložbu likovnih radova naših korisnika i to u prostorima biblioteke na Marinićima.

Organizacija proslave rođendana korisnika, posjete mališana iz dječjeg vrtića “Halubajčići” i “Zvona Viškova”, svojom veselošću i pjesmom posebno obraduju korisnike, ženski pjevački zbor “Marinići”, mažoretkinje iz Opatije, tamburaši, razne klape, proslave svetkovina, mise i još puno toga što čini ovo okruženje još privlačnijim. U svim ovim aktivnostima sudjeluju i obitelji koje su nam na raspolaganju za bilo kakvu pomoć u organizaciji kako bi se svi osjećali poput velike obitelji.

Galerija fotografija

Drugi o nama

Tražeći dom za našu mamu, obišli smo mnoge domove za starije i nemoćne osobe, ali niti jedan nije bio niti blizu vašem domu po kvaliteti i usluzi. Nastavite tako i dalje...
Ante H.