Osoblje

Njega i rehabilitacija nakon bolesti

Korisnicima doma za starije i nemoćne osobe „Vitanova“ na usluzi su i za njih brinu vrhunski profesionalci iz područja opće medicine i fizikalne terapije, psihologije i ostalih medicinskih područja.

Sve medicinske sestre i tehničari zaposleni u Domu članice su Komore medicinskih sestara i tehničara, uz verificirane licence za samostalni medicinski rad.

Uz stručno medicinsko osoblje, korisnicima su na usluzi profesionalno školovani kuhari, animatori, također i pomoćno osoblje, koje vodi brigu o svakom korisniku i interijeru Doma. Otvoren i ugodan pristup, usmjeren isključivo prema korisnicima Doma i njihovim obiteljima, odlika je svih djelatnika „Vitanove“. Korisnik i njegove potrebe su jedino važni, jer zadovoljni korisnik jedino je mjerilo uspješnosti i zadovoljstva svih zaposlenika u Domu „Vitanova“.

Od recepcije, gdje se mogu dobiti sve potrebne informacije, preko članova Uprave i stručnog medicinskog osoblja, tehničkog i pomoćnog osoblja, pažna je usmjerena isključivo prema korisnicima. Profesionalizam i humanost, briga o svakom korisniku na najbolji mogući način jamstvo su ugodnog i mirnog okruženja, odlične i opuštene atmosfere svih u „Vitanovi“.

Galerija fotografija

Drugi o nama

Tražeći dom za našu mamu, obišli smo mnoge domove za starije i nemoćne osobe, ali niti jedan nije bio niti blizu vašem domu po kvaliteti i usluzi. Nastavite tako i dalje...
Ante H.