O nama

Naš lijepi vrt

„VITANOVA“  – Dom za starije i nemoćne osobe, registriran  je na Trgovačkom sudu 2003 godine i prema Pravilniku o mjerama za razvrstavanje domova: Zakon o socijalnoj skrbi (NN br: 73/97).

Dom zadovoljava sva propisana mjerila za Prvu kategoriju domova.

Objekt je novoizgrađen isključivo sa svrhom pružanja usluga invalidnim korisnicima ili korisnicima treće životne dobi. Svoja smo vrata otvorili u kolovozu 2007. godine, nakon završetka radova i ishodovanja svih potrebnih dozvolja za obavljanje djelatnosti.

Kompleks doma “Vitanova” obuhvaća tri zgrade međusobno povezane toplim hodnicima što omogućava veću funkcionalnost svih unutarnjih prostora doma.

OBJEKT “A”  – hotelski dio namijenjen za smještaj pokretnih korisnika. Na raspolaganju su klimatizirane jednokrevetne i dvokrevetne sobe, svaka ima svoju kupaonicu i sanitarni čvor, TV, direktnu telefonsku liniju, mogućnost priključka na Internet, ugrađen SOS sustav.

OBJEKT “B” – stacionar namijenjen za smještaj dementnih korisnika kojima je potrebna stalna pomoć i njega. Sobe su više ležajne, ali dobro opremljene. Svi kreveti su medicinski s podiznim podnicama. Također, prostori su klimatizirani te opremljeni telefonskom linijom, TV, SOS sustavom, pokretnim kadama te liftovima za pomoć pri tuširanju.

OBJEKT “C” – stacionar namijenjen nepokretnim korisnicima u potpunosti je prilagođen nepokretnim osobama te zadovoljava sve potrebne standarde za starije i nemoćne osobe. Prostori su klimatizirani i ventilirani, opremljeni medicinskim krevetima, TV, SOS pozivima. Stacionarni dio doma opremljen je i dodatnom medicinskom opremom kao što su koncentratori kisika, aspiratori i EKG uređaji.

Galerija fotografija

Drugi o nama

Tražeći dom za našu mamu, obišli smo mnoge domove za starije i nemoćne osobe, ali niti jedan nije bio niti blizu vašem domu po kvaliteti i usluzi. Nastavite tako i dalje...
Ante H.